Matematik
hjælp til mat.opg
19. september 2006 af
cs (Slettet)
hej er der nogle der kan hjælpe mig med at differentere V(r)=(4/3)*pi*r^3
og A(r)=4*pi*r^2
og A(r)=4*pi*r^2
Svar #1
19. september 2006 af Dominik Hasek (Slettet)
#0:
Ja, det kan jeg. Men du skal naturligvis komme med dit eget bud først.
Ja, det kan jeg. Men du skal naturligvis komme med dit eget bud først.
Svar #2
19. september 2006 af cs (Slettet)
Er så dårlig til sådan noget men er det noge med V´(r)=4*pi*r^2 og
A´(r)=8*pi*r
A´(r)=8*pi*r
Svar #3
19. september 2006 af Dominik Hasek (Slettet)
#2:
Så klarer du det nu ganske godt, hvis du er dårlig til det, for det er helt korrekt!
Så klarer du det nu ganske godt, hvis du er dårlig til det, for det er helt korrekt!
Skriv et svar til: hjælp til mat.opg
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
