Matematik
Graffamilien
19. september 2006 af
sølvskål (Slettet)
Jeg sidder her med en opgave til aflevering, og kan ikke rigtigt forstå det.
Tegn tre repræsentaner for graffamilien:
fa(x) = 3 / (x+a)
(Der hvor der står fa(x) er a'et sænket)
Er der en der kan hjælpe med det første her af opgaven?
Tegn tre repræsentaner for graffamilien:
fa(x) = 3 / (x+a)
(Der hvor der står fa(x) er a'et sænket)
Er der en der kan hjælpe med det første her af opgaven?
Svar #1
19. september 2006 af ibibib (Slettet)
Vælg tre værdier for a. fx a=0, a=1 og a=2. Tegn de tre grafer.
Svar #2
19. september 2006 af sølvskål (Slettet)
Forstår ikke helt hvordan jeg regner det ud, når der er 2 ubekendte.
Svar #4
19. september 2006 af sølvskål (Slettet)
Nårh ja, okay. Takker.
har lige et spørgsmål mere. Når jeg har tegnet de tre repræsentanter, hvordan redegør jeg så for betydningen af a? Jeg kan ikke lige huske hvad a er?
har lige et spørgsmål mere. Når jeg har tegnet de tre repræsentanter, hvordan redegør jeg så for betydningen af a? Jeg kan ikke lige huske hvad a er?
Skriv et svar til: Graffamilien
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
