Matematik
Omdrejningspunkt
19. september 2006 af
Den.... (Slettet)
sidder og laver opgaver til en kommende prøve... så vil meget gerne have hjælp til følgende opgave...
3.037 En funktion f er givet ved f(x) = x^2 -6x + 10
En punktmængde M er bestemt ved {(x,y)|f(x) ≤y≤2}
Beregn arealet af M
Vi bestemmer de værdier af x, for hvilke f(x) = g(x)
g(x) = 2
x^2 -6x + 10 = 2 <=> x^2 -6x + 8 = 0
L = {2 , 4}
A(M) = ∫(2-f(x))dx = ∫(2-(x^2 -6x + 10))dx =
Integreres der så blot?
3.037 En funktion f er givet ved f(x) = x^2 -6x + 10
En punktmængde M er bestemt ved {(x,y)|f(x) ≤y≤2}
Beregn arealet af M
Vi bestemmer de værdier af x, for hvilke f(x) = g(x)
g(x) = 2
x^2 -6x + 10 = 2 <=> x^2 -6x + 8 = 0
L = {2 , 4}
A(M) = ∫(2-f(x))dx = ∫(2-(x^2 -6x + 10))dx =
Integreres der så blot?
Svar #2
19. september 2006 af Den.... (Slettet)
3.037 En funktion f er givet ved f(x) = x^2 -6x + 10
En punktmængde M er bestemt ved {(x,y)|f(x)
Beregn arealet af M
Vi bestemmer de værdier af x, for hvilke f(x) = g(x)
g(x) = 2
x^2 -6x + 10 = 2 <=> x^2 -6x + 8 = 0
L = {2 , 4}
A(M) = int(2-f(x))dx = int2-(x^2 -6x + 10))dx =
En punktmængde M er bestemt ved {(x,y)|f(x)
Beregn arealet af M
Vi bestemmer de værdier af x, for hvilke f(x) = g(x)
g(x) = 2
x^2 -6x + 10 = 2 <=> x^2 -6x + 8 = 0
L = {2 , 4}
A(M) = int(2-f(x))dx = int2-(x^2 -6x + 10))dx =
Skriv et svar til: Omdrejningspunkt
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
