Matematik
Sport
20. september 2006 af
Lazhamza (Slettet)
Hej allesammen.
Jeg har fået et ark af min lærer, som handler om sport, det siger sig selv. Jeg har valgt emnet målestoksforhold, så jeg leder efter fodbold-, basket-, amerikansk fodboldbaner osv. Men kan ikke finde noget der har med målestok at gøre. er det mulig I kan hjælpe mig med at finde en?
På forhånd tak..
Jeg har fået et ark af min lærer, som handler om sport, det siger sig selv. Jeg har valgt emnet målestoksforhold, så jeg leder efter fodbold-, basket-, amerikansk fodboldbaner osv. Men kan ikke finde noget der har med målestok at gøre. er det mulig I kan hjælpe mig med at finde en?
På forhånd tak..
Svar #1
20. september 2006 af Dominik Hasek (Slettet)
#0:
På nedenstående side kan du se målene på en tennisbane. Så kan du jo prøve at beregne og lave skitser for forskellige målestoksforhold.
http://sportsbuilders.org/page.php?
id=17&from%5B%5D=11&from%5B%5D=15&
Linket er ``kappet over'' for at undgå at strukturen på siden ødelægges.
På nedenstående side kan du se målene på en tennisbane. Så kan du jo prøve at beregne og lave skitser for forskellige målestoksforhold.
http://sportsbuilders.org/page.php?
id=17&from%5B%5D=11&from%5B%5D=15&
Linket er ``kappet over'' for at undgå at strukturen på siden ødelægges.
Svar #3
21. september 2006 af Lazhamza (Slettet)
er der andre bud, der er også andre der leder efter baner.
Skriv et svar til: Sport
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
