Matematik
HJÆLP
22. september 2006 af
Hans4444 (Slettet)
Hvordan regnes denne?
Opgave 6:
En linie l har ligningen y=x-1 og en linie n går gennem punkterne B(-3,1) og C(3,3) .
Bestem skæringspunktet mellem de to linier.
= ((4,5),(0,5)) ?
Opgave 6:
En linie l har ligningen y=x-1 og en linie n går gennem punkterne B(-3,1) og C(3,3) .
Bestem skæringspunktet mellem de to linier.
= ((4,5),(0,5)) ?
Svar #1
22. september 2006 af sigmund (Slettet)
Hold dig til én tråd!!
Jeg har svaret dig i den anden tråd.
Jeg har svaret dig i den anden tråd.
Skriv et svar til: HJÆLP
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
