Engelsk
oversættelse af Popkultur og global ensretning
24. november 2002 af
SP anonym (Slettet)
Jeg har virkelig brug for hjælp til oversætellsen af "Popkultur og global ensretning". Hvis der er nogen der tilfældigvis sidder med den så vær venlig at sende den ind.
Tak
Tak
Svar #1
24. november 2002 af RE (Slettet)
Jeg er ikke sikker, men:
popkultur = pop culture
global ensretning = global standardization
Rune
popkultur = pop culture
global ensretning = global standardization
Rune
Skriv et svar til: oversættelse af Popkultur og global ensretning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
