Matematik
Intergrale
24. september 2006 af
oxidation (Slettet)
S((sin(kvadratrod(x)/(kvadratrod(x))
Kan ikke finde ud af at komme i gang. nogle der kan hjælpe med det?
Kan ikke finde ud af at komme i gang. nogle der kan hjælpe med det?
Svar #2
24. september 2006 af oxidation (Slettet)
okay, så får jeg:
S((sin(kvadratrod(x)/(kvadratrod(x))dx = -1/2cos(kvadratrod(x)). er det rigtigt?
S((sin(kvadratrod(x)/(kvadratrod(x))dx = -1/2cos(kvadratrod(x)). er det rigtigt?
Svar #4
24. september 2006 af oxidation (Slettet)
t=kvadrat(x) => dt= 1/(2*kvadrat(x))
<=> 1/2dt=kvadrat(x)
S((sin(kvadratrod(x)/(kvadratrod(x))dx = 1/2Ssin(t)*dt = -1/2*cos(t)+k
= -1/2*cos(kvadrat(x))
<=> 1/2dt=kvadrat(x)
S((sin(kvadratrod(x)/(kvadratrod(x))dx = 1/2Ssin(t)*dt = -1/2*cos(t)+k
= -1/2*cos(kvadrat(x))
Skriv et svar til: Intergrale
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
