Matematik
Hjælp til kubikrod
26. september 2006 af
o0Pedersen0o (Slettet)
Hej.,
Jeg sidder med en opgave og kan ikke finde ud af, hvordan jeg regner kubikroden ud af et tal.
Hvordan skriver jeg det ind på lommeregner(TI84) - Jeg kan godt finde ud af, hvordan jeg regner kvadratroden ud, men ikke hvordan man gør med kubrikroden.
På forhånd tak
Jeg sidder med en opgave og kan ikke finde ud af, hvordan jeg regner kubikroden ud af et tal.
Hvordan skriver jeg det ind på lommeregner(TI84) - Jeg kan godt finde ud af, hvordan jeg regner kvadratroden ud, men ikke hvordan man gør med kubrikroden.
På forhånd tak
Svar #1
26. september 2006 af mathon
n'te rod af x = x^(1/n)
2. rod af x = kvadratrod(x) = x^(1/2)
3. rod af x 0 kubikroden(x) =x^(1/3)
2. rod af x = kvadratrod(x) = x^(1/2)
3. rod af x 0 kubikroden(x) =x^(1/3)
Svar #2
26. september 2006 af ibibib (Slettet)
I MATH-menuen findes både kubikroden og den x'te rod.
Skriv et svar til: Hjælp til kubikrod
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
