Matematik

Reducere

26. september 2006 af Malika (Slettet)
Hej jeg skal matematik,, og jeg er meget dårlig til Reducere.
Er der nogen der fortælle mig hvordan man regner den her stykke ud...

4ab-12b
K=-------
8ac-24b


Svar #1
26. september 2006 af Malika (Slettet)

4ab-12b
K=-------
8ac-24b

Brugbart svar (0)

Svar #2
26. september 2006 af Duffy

4ab-12b
------- = k
8ab-24b


(4ab-12b) / (8ab-24b) =


4b(a-3) / 8b(a-3) =


4b / 8b · (a-3) / (a-3) =


(4 / 8) · (b / b) · ((a-3) / (a-3)) =


1 / 2 · 1 · 1 =


1/2





k = 1/2

Brugbart svar (0)

Svar #3
26. september 2006 af -Zeta- (Slettet)

#2:

Tror at du glemmer c'et jvf. #0 & #1. :)

Brugbart svar (0)

Svar #4
26. september 2006 af Duffy

#3:

Tror det er c'et der er en indtastnings-fejl :)

Ellers giver opgaven ikke mening.

Brugbart svar (0)

Svar #5
26. september 2006 af Sansnom (Slettet)

#3,
Opgaven giver da fint mening, selv med c. Så kan man blot kun forkorte med 4.

Brugbart svar (0)

Svar #6
26. september 2006 af Duffy

Hvad siger Malika?

Hvilken opgave er rigtig?

Svar #7
26. september 2006 af Malika (Slettet)

4ab-12b
------- = k
8ab-24c

Undskyld, det skal se sådan her ud... he he :)

Skriv et svar til: Reducere

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.