Matematik
integral
26. september 2006 af
gymnasie-elev (Slettet)
jeg skal finde integralet af:
1 / e^(-2y) dy
-
jeg kan kun komme til følgende, men tror det er forkert og kan ikke komme videre
t=-2y dt/dy=-2 <=> dy =(-1/2)*dt
S 1/e^(t) *dy <=>
S 1/e^(t)*(-1/2)*dt <=>
(-1/2) S 1/e^(t)dt <=>
(-1/2) S e^(t-1)dt <=>
(-1/2) S e^(t)*e^(-1)dt <=>
(-1/2)*e^(-1) S e^(t)
1 / e^(-2y) dy
-
jeg kan kun komme til følgende, men tror det er forkert og kan ikke komme videre
t=-2y dt/dy=-2 <=> dy =(-1/2)*dt
S 1/e^(t) *dy <=>
S 1/e^(t)*(-1/2)*dt <=>
(-1/2) S 1/e^(t)dt <=>
(-1/2) S e^(t-1)dt <=>
(-1/2) S e^(t)*e^(-1)dt <=>
(-1/2)*e^(-1) S e^(t)
Svar #2
26. september 2006 af gymnasie-elev (Slettet)
dvs
S(e^-2y) = (-1/2)*e^-2y
er det bare svaret så
ej.. så alt det arbejde, når det bare var så enkelt
men tusind tak
S(e^-2y) = (-1/2)*e^-2y
er det bare svaret så
ej.. så alt det arbejde, når det bare var så enkelt
men tusind tak
Svar #3
26. september 2006 af gymnasie-elev (Slettet)
UPS- det var det her jeg mente!!!
dvs
S(e^2y) = (1/2)*e^2y
er det bare svaret så
ej.. så alt det arbejde, når det bare var så enkelt
men tusind tak
dvs
S(e^2y) = (1/2)*e^2y
er det bare svaret så
ej.. så alt det arbejde, når det bare var så enkelt
men tusind tak
Skriv et svar til: integral
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
