Matematik

!!!

26. september 2006 af Zoro^^ (Slettet)
Hej. er der nogen der kan hjælpe!

1) 15 juni indsættes 1500kr. på en konto der forrentes med 2,5% p.a. 1. marts tilskrives renter. Herefter står beløbet frem til 15.november. Så lukkes kontoen. Hvor meget kan der hæves?


kapital 1500kr.
rente i 1.termin 1500*0,25 = 375 kr.
ny kapital (1500+420)kr= 1920 kr.
rente i 2,termin 1920*0,25= 480kr.
ny kapital (1920 = 480)kr.=2400kr.

end til videre ka jeg ik finde ud af?!!

Brugbart svar (0)

Svar #1
26. september 2006 af Peden (Slettet)

Du skal huske at gange med 0,025, det svarer til 2½ procent.

Derudover er første termin jo ikke et helt renteår langt...

Svar #2
26. september 2006 af Zoro^^ (Slettet)


Er der ikk nogen der kan hjælpe!!?:(

Svar #3
26. september 2006 af Zoro^^ (Slettet)

Oka.. jeg prøver lige

Svar #4
26. september 2006 af Zoro^^ (Slettet)


hmm hva mener du?
Derudover er første termin jo ikke et helt renteår langt...!???!




Svar #5
26. september 2006 af Zoro^^ (Slettet)


???

Svar #6
26. september 2006 af Zoro^^ (Slettet)

Er der ikk nogen der kan hjælpe?
Plzzz!!!

Svar #7
26. september 2006 af Zoro^^ (Slettet)

:( ??? jeg venter stadig på nogen som ka hjælpe`?

Brugbart svar (0)

Svar #8
26. september 2006 af baeveren (Slettet)

§6 Opdatering af tråd
Det er ikke tilladt at opdatere sin tråd uden grund for at opnå at komme ind på "de nyeste indlæg" listen igen.


Hvis der ikke er nogen der kan hjælpe dig så lad dog være med at spamme indlægget op på listen over nyeste indlæg!
Du bør måske også vente længere tid på et svar end nogen få minutter før du bliver utålmodig.

Brugbart svar (0)

Svar #9
26. september 2006 af baeveren (Slettet)

#7:

Du får det til at lyde som om folk SKAL hjælpe dig.

Svar #10
26. september 2006 af Zoro^^ (Slettet)


OK.

Brugbart svar (0)

Svar #11
27. september 2006 af Irrelevant (Slettet)

Det kan da godt være stressende at være i tidspres og/eller ikke forstå det. MEN SLAP AF. Folk gider ikke hjælpe, hvis man på den måde "forlanger" at få hjælp - folk kan jo kun hjælpe, hvis de har tid og for den sags skyld lyst.
Og prøv en lidt mere sigende overskrift næste gang. Det tiltrækker nok flere folk, end !!! gør.

Brugbart svar (0)

Svar #12
24. februar 2007 af gym elev3 (Slettet)

1500kr(0,025)=37,5 kr for et Helt år
fra 15. juni til 1. marts er der 8,5 mdr(måneder)
ud af rente beløbet (37,5) for hele året skal der kun gives for de 8,5 mdr
37,5*(8,5/12)= 26,5
Ny kapital d.1.marts: 1500kr+26,5kr= 1526,5kr

1526,5kr*(0,025)=38,16 for et helt år
fra 1. marts til 15. november = 8,5mdr
38,16kr/12mdr*8,5= 27,03 kr

ny kapital d. 1 nov: 27,03 kr+ 1526,5kr = 1553,5kr

Skriv et svar til: !!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.