Matematik
Komplekse tal
28. september 2006 af
asboy (Slettet)
hvordan finder jeg de komplekse tal hvis Realdel = 0 og imaginær del = 0
for
z = (z +1) / (z - 1)
for
z = (z +1) / (z - 1)
Svar #1
28. september 2006 af fixer (Slettet)
Præciser dit spørgsmål. Et komplekst tal hvis real- og imaginærdel begge er nul er selvfølgelig kun z=0. Derfor er det ikke klart hvad du mener.
Jeg _gætter_ på du skal bestemme løsningsmængden til ligningen i to tilfælde: det første, hvor z er rent imaginær, det andet, hvor z er rent reel.
Men det fremgår ikke tydeligt af dit spørgsmål.
Jeg _gætter_ på du skal bestemme løsningsmængden til ligningen i to tilfælde: det første, hvor z er rent imaginær, det andet, hvor z er rent reel.
Men det fremgår ikke tydeligt af dit spørgsmål.
Skriv et svar til: Komplekse tal
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
