Matematik
hvad...
29. september 2006 af
mm :) (Slettet)
hvad gør man så hvis vinden blæser fra vestlige retninger i omkring 40% af tiden og hvor vindmøllen har størst effekt ved vindhastigheder fra 12 m/s til 18 m/s.
Vinden blæser ved 12 m/s til 18 m/s 13,1% af tiden i et år, og jeg skal beregne hvor mange døgn vinden både kommer fra en vestlig retning og vindhastigheden er fra 12 m/s til 18 m/s.
Vinden blæser ved 12 m/s til 18 m/s 13,1% af tiden i et år, og jeg skal beregne hvor mange døgn vinden både kommer fra en vestlig retning og vindhastigheden er fra 12 m/s til 18 m/s.
Svar #1
29. september 2006 af -Zeta- (Slettet)
40% af 365 døgn = 146 døgn.
13,1% af 146 døgn = 19,126 døgn.
:-)
Dvs.
40% * 13,1% * 365 døgn = ...
https://www.studieportalen.dk/forum/viewtopic.php?t=261868
13,1% af 146 døgn = 19,126 døgn.
:-)
Dvs.
40% * 13,1% * 365 døgn = ...
https://www.studieportalen.dk/forum/viewtopic.php?t=261868
Skriv et svar til: hvad...
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
