Matematik

underligt facit!

30. september 2006 af noveau (Slettet)
når jeg udregner ds = solens diameter..
150000000/0,00105*0,0001 = 1,42857E7

hvad dælen betyder det lille E?

og hvordan ville i skrive det op i potens, hvis det betyder uendelig 7-taller?

Brugbart svar (0)

Svar #1
30. september 2006 af dwm (Slettet)

1,42857E7 = 1,42857 * 10^7

Svar #2
30. september 2006 af noveau (Slettet)

kanon ^^

så lille E betyder i 10^ (Det tal facit nu siger) ?

Brugbart svar (0)

Svar #3
30. september 2006 af mathon

10^E

Brugbart svar (0)

Svar #4
30. september 2006 af mathon

280000=2.8*10^5 = 2.8E5

Skriv et svar til: underligt facit!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.