Fysik
Hjææælp!
30. september 2006 af
La Gioconda (Slettet)
t½=log(2)/log(a)=-(log(2)/log(0,99s^-1))= 159,69s=1,6hs
Er der nogen, der vil være sød at forklare mig, hvordan 159,69s i ovenstående ligning giver 1,6hs?? Hvad står hs overhovedet for?
Er der nogen, der vil være sød at forklare mig, hvordan 159,69s i ovenstående ligning giver 1,6hs?? Hvad står hs overhovedet for?
Svar #1
30. september 2006 af FredeW (Slettet)
hs står vel for hektosekund - altså 10^2 sekunder - og så giver det fint mening :-)
Svar #4
30. september 2006 af La Gioconda (Slettet)
#2
Jeg har ikke brugt det i mine bregninger, men så det i min fysik bog. Jeg kunne ikke helt forstå, hvordan de var kommet frem til det resultat i bogen...sååee..
Men hvorfor er det så, at betegnelsen hs ikke er god at bruge??
Jeg har ikke brugt det i mine bregninger, men så det i min fysik bog. Jeg kunne ikke helt forstå, hvordan de var kommet frem til det resultat i bogen...sååee..
Men hvorfor er det så, at betegnelsen hs ikke er god at bruge??
Svar #5
30. september 2006 af -Zeta- (Slettet)
Brug hellere 160s. Hektosekund er ikke en særlig formel enhed.
Skriv et svar til: Hjææælp!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
