Matematik

1.gradsfunktioner

30. september 2006 af phr3ak (Slettet)
Jeg skal skrive en rapport om 1. gradspolynomier eller 1.gradsfunktioner som nogen vil kalde det. Er det nogen som har idéer til hvad jeg kunne komme ind på? Andet end det sædvanlige præsentation, hældningstal, skæringspunkt, ligefrem proportionalitet og definitionsmængde? Håber på svar

Brugbart svar (0)

Svar #1
30. september 2006 af eightx2 (Slettet)

Vinkler mellem linjer.
Ortogonalitet.
Eventuelt afstand mellem punkt og linje.

Brugbart svar (0)

Svar #2
30. september 2006 af troldentrolle (Slettet)

hmm.. ja der er jo ikke så meget andet at sige..
måske hvad der er modsat fra 2.grads o.s.v.
og hvordan man måske finder den der er vinkel-ret på den..

Trolle

Svar #3
30. september 2006 af phr3ak (Slettet)

Okay, er der så nogen idéer til hvordan jeg skal skrive den? Mht. til underoverskrifter osv.
Jeg er uerfaren i at skrive matematikrapporter så jeg kunne godt tænke mig at høre lidt om jeres erfaringer med hvad der er fornuftigt at bruge i opgaven. Altså ikke for meget opgaveregning men mere forklaring af selve emnet

Brugbart svar (0)

Svar #4
01. oktober 2006 af mathon

delta_y/delta_x = a

rette linjer kan altså udtrykke ligefrem proportionalitet


y=ax+b

y2=ax2+b
y1=ax1+b venstre- og højresider trækkes fra hinanden:

y2-y1=(ax2+b)-(ax1+b)

y2-y1=ax2+b-ax1-b

y2-y1=ax2-ax1=a(x2-x1)

(y2-y1)/(x2-x1) = a

delta_y/delta_x = en konstant

Brugbart svar (0)

Svar #5
02. oktober 2006 af Lasse_dam (Slettet)

Jeg skrev en matematikrapport om 1.gradsfunktioner på første år kan godt sende den til dig, men skriv lige en mail, så sender jeg den;
Min mail er: [email protected]

Skriv et svar til: 1.gradsfunktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.