Matematik
Integral
04. oktober 2006 af
f-riis (Slettet)
Har funktionerne f(x)= kvadratrod(x) og
g(x)=kvadratrod(2x-6)
Graferne for f og g afgrænser sammen med koordinatsystemets førsteakse en punktmængde M der har et areal.
Bestem arealet M
Kan nogen hjælpe...syntes jeg mangeler et interval på x-aksen/a og b/ovre og nedre værdi...
Frederik
g(x)=kvadratrod(2x-6)
Graferne for f og g afgrænser sammen med koordinatsystemets førsteakse en punktmængde M der har et areal.
Bestem arealet M
Kan nogen hjælpe...syntes jeg mangeler et interval på x-aksen/a og b/ovre og nedre værdi...
Frederik
Svar #1
04. oktober 2006 af jgthb (Slettet)
du mangler intet, fordi de to grafer og x-aksen skærer hinanden, og disse skæringspunkter afgrænser punktmængden. Du skal altså finde skæringspunkterne. Prøv at tegne det hele ind på grafregneren, så du får et bedre overblik.
Skriv et svar til: Integral
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
