Matematik
Retningsvektor
05. oktober 2006 af
atten (Slettet)
Jeg har disse oplysninger om en linje m's parameterfremstilling:
x=1+2t og y=1-t
t tilhører R
Jeg vil gerne bestemme en retningsvektor for linjen, men jeg er lidt tom for ideer.
På forhånd tak..
x=1+2t og y=1-t
t tilhører R
Jeg vil gerne bestemme en retningsvektor for linjen, men jeg er lidt tom for ideer.
På forhånd tak..
Svar #2
05. oktober 2006 af atten (Slettet)
Snedigt! Tak.
Ville dog ønske der var nogle ord så jeg kunne forstå lidt bedre :/ Vektorer er et dunkelt område for mig
Ville dog ønske der var nogle ord så jeg kunne forstå lidt bedre :/ Vektorer er et dunkelt område for mig
Svar #3
05. oktober 2006 af Dominik Hasek (Slettet)
#2:
Tjek koefficienten foran t i x(t) og y(t). Hvis t stiger med 1, så vil x(t) stige med 2 og y(t) stige med -1.
Tjek koefficienten foran t i x(t) og y(t). Hvis t stiger med 1, så vil x(t) stige med 2 og y(t) stige med -1.
Skriv et svar til: Retningsvektor
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
