Matematik
Differiantialregning
07. oktober 2006 af
knudsen29 (Slettet)
opgave 1005)
Bestem en ligning for tangenten til grafen f(x) i punktet P (brug et cas-værktøj)
sqrt=kvadratrod
A)f(x)=( sqrt(x))/(3 - sqrt(x)) P(4;2)
Jeg forstår den simpelthen ikke, har prøvet alt muligt. vil godt se hvordan den skal laves så jeg kan finde ud af de næste opgaver selv.
Bestem en ligning for tangenten til grafen f(x) i punktet P (brug et cas-værktøj)
sqrt=kvadratrod
A)f(x)=( sqrt(x))/(3 - sqrt(x)) P(4;2)
Jeg forstår den simpelthen ikke, har prøvet alt muligt. vil godt se hvordan den skal laves så jeg kan finde ud af de næste opgaver selv.
Svar #1
07. oktober 2006 af Sentinox (Slettet)
Du bliver bedt om at benytte et CAS værktøj.
CAS dækker over Computer Algebra System.
Et eksempel på et CAS værktøj kan være:
-Maple
-Mathcad
-Matematica
Eller muligvis en TI-89 eller lignende, som kan differentiere symbolsk.
//Sentinox
CAS dækker over Computer Algebra System.
Et eksempel på et CAS værktøj kan være:
-Maple
-Mathcad
-Matematica
Eller muligvis en TI-89 eller lignende, som kan differentiere symbolsk.
//Sentinox
Skriv et svar til: Differiantialregning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
