Matematik
Tangent
08. oktober 2006 af
Jimmizor (Slettet)
Grafen for funktionen f(x)=ln(x)-x har et punkt, hvori tangentens hældning er 1.
Bestem førstekoordinaten til dette punkt..
Hjælp
På forhånd tak
Bestem førstekoordinaten til dette punkt..
Hjælp
På forhånd tak
Svar #1
08. oktober 2006 af Benjamin. (Slettet)
Differentier f
f´(x) = 1/x - 1
Differentialkvotienten skal være 1
1 = 1/x - 1
...
f´(x) = 1/x - 1
Differentialkvotienten skal være 1
1 = 1/x - 1
...
Skriv et svar til: Tangent
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
