Matematik
blandingsforhold
10. oktober 2006 af
mda (Slettet)
Hvor mange dl sødmælk og hvor mange dl skummemælk skal blandes for at få 1 l indeholdende 1500 kj
1 dl sød = 272,19 kj
1 dl skumme = 134 kj
1 dl sød = 272,19 kj
1 dl skumme = 134 kj
Svar #1
10. oktober 2006 af FredeW (Slettet)
Medmindre jeg tager helt fejl, kan den løses som to ligninger med to ubekendte. I nedenstående står x for antal dl sødmælk og y for antal dl skummetmælk:
Der må da gælde
x+y=10 og
272,19x+134y=1500
Der må da gælde
x+y=10 og
272,19x+134y=1500
Skriv et svar til: blandingsforhold
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
