Matematik
uligheden
11. oktober 2006 af
waow (Slettet)
løs uligheden:
x^2+3x+2<0
nogen der lige kan hjælpe mig?
Er ikke helt sikker på hvad det nu er det går ud på, så evt også et facit kunne være dejligt
x^2+3x+2<0
nogen der lige kan hjælpe mig?
Er ikke helt sikker på hvad det nu er det går ud på, så evt også et facit kunne være dejligt
Svar #1
11. oktober 2006 af Madsst (Slettet)
se først at x=-1 er løsning.
så kan du lave en polynomisk division for at kunne faktorisere:
x^2+3x+2/x+1=x+2
x^2+x
2x+2
2x+2
0
dvs. x^2+3x+2 (x+1)(x+2)x<-1
så kan du lave en polynomisk division for at kunne faktorisere:
x^2+3x+2/x+1=x+2
x^2+x
2x+2
2x+2
0
dvs. x^2+3x+2 (x+1)(x+2)x<-1
Skriv et svar til: uligheden
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
