Matematik
middelværdien
12. oktober 2006 af
mariaklara (Slettet)
jeg skal beregne middelværdien af f(x)= 3 oveer (5,45)
så har jeg indsat i formlen
45
f=1/45-5 S 3dx
5
hvordan regner jeg videre så?
jeg skal beregne middelværdien af f(x)= 3 oveer (5,45)
så har jeg indsat i formlen
45
f=1/45-5 S 3dx
5
hvordan regner jeg videre så?
Svar #1
12. oktober 2006 af Madsst (Slettet)
Middelværdien er givet ved at integralet fra minus uendeligt til uendeligt af f(x)*xdx
I dit tilfælde f(x)x=3x og da du kun skal finde den over intervallet 4-45 er det S3x fra 5-45 =3/2*45^2-3/2*5^2
I dit tilfælde f(x)x=3x og da du kun skal finde den over intervallet 4-45 er det S3x fra 5-45 =3/2*45^2-3/2*5^2
Skriv et svar til: middelværdien
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
