Matematik

Lille ligning

12. oktober 2006 af MichaelKarlsen (Slettet)
kx = x^2, k<0
På forhånd tak!

Brugbart svar (0)

Svar #1
12. oktober 2006 af mathon

kx = x^2 divider igennem med x

k = x
eller

x = k

Svar #2
12. oktober 2006 af MichaelKarlsen (Slettet)

Også hvad jeg har fundet frem til. Håbede der var en anden løsning end denne. Hm.

Skriv et svar til: Lille ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.