Matematik

Mat

12. oktober 2006 af Lullefar (Slettet)
Hvor langt er der rundt om jorden ved Ækvartor når Jordens radius er 6366 km?

Brugbart svar (0)

Svar #1
12. oktober 2006 af Dominik Hasek (Slettet)

#0:
Hvis du antager at Jorden er kugleformet, bør du selv være i stand til at beregne det, idet du jo så kun skal betragte en cirkelskive, hvor radius er den du har opgivet.

Brugbart svar (0)

Svar #2
12. oktober 2006 af mathon

...omkredsen af en cirkel med radius r ??????

Brugbart svar (0)

Svar #3
14. oktober 2006 af Duffy

O_c = 2·Pi·r , r = jordradius


O_c = 2·Pi·6366 km = 39998,758 km

Brugbart svar (0)

Svar #4
14. oktober 2006 af Duffy

O_c = 2·Pi·r , r = jordradius


O_c = 2·Pi·6366 km = 39998,758 km

Brugbart svar (0)

Svar #5
14. oktober 2006 af Duffy

O_c = 2·Pi·r , r = jordradius


O_c = 2·Pi·6366 km = 39998,758 km

Brugbart svar (0)

Svar #6
14. oktober 2006 af Duffy

O_c = 2·Pi·r , r = jordradius


O_c = 2·Pi·6366 km = 39998,758 km

Brugbart svar (0)

Svar #7
14. oktober 2006 af Duffy

O_c = 2·Pi·r , r = jordradius


O_c = 2·Pi·6366 km = 39998,758 km

Brugbart svar (0)

Svar #8
14. oktober 2006 af Duffy

O_c = 2·Pi·r , r = jordradius


O_c = 2·Pi·6366 km = 39998,758 km

Brugbart svar (0)

Svar #9
14. oktober 2006 af Duffy

O_c = 2·Pi·r , r = jordradius


O_c = 2·Pi·6366 km = 39998,758 km

Brugbart svar (0)

Svar #10
14. oktober 2006 af Duffy

O_c = 2·Pi·r , r = jordradius


O_c = 2·Pi·6366 km = 39998,758 km

Brugbart svar (0)

Svar #11
14. oktober 2006 af Duffy

O_c = 2·Pi·r , r = jordradius


O_c = 2·Pi·6366 km = 39998,758 km

Brugbart svar (0)

Svar #12
14. oktober 2006 af Duffy

O_c = 2·Pi·r , r = jordradius


O_c = 2·Pi·6366 km = 39998,758 km

Skriv et svar til: Mat

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.