Matematik
stamfunktion
18. oktober 2006 af
MissiMissy (Slettet)
hejsa hvordan finder jeg stamfunktion i opgave f)??? kan jeg få en forklaring på hvordan man finder stamfunktion til sådan en ligning??
opgaven findes her:
http://us.uvm.dk/gymnasie/almen/eksamen/opgaver/2001/matsyg04.pdf
opgaven findes her:
http://us.uvm.dk/gymnasie/almen/eksamen/opgaver/2001/matsyg04.pdf
Svar #1
18. oktober 2006 af MissiMissy (Slettet)
eller bar hvad stamfunktionen for f(x)= -0,5x + 5/2 :)
Svar #2
18. oktober 2006 af dnadan (Slettet)
Måske kan dette hjælpe dig:
S f(x) dx = S -0,5x + 5/2 dx = S -0,5 dx + S 5/2 dx =
-1/2*S x dx + S 5/2 dx
S f(x) dx = S -0,5x + 5/2 dx = S -0,5 dx + S 5/2 dx =
-1/2*S x dx + S 5/2 dx
Svar #3
21. oktober 2006 af MissiMissy (Slettet)
jeg har fundet stamfunktionen og fået den til
F(x)= -1/4x^2+5/2x
og linjen m y=2x+1 skal være tangent kan det passe at det er stamfunktionen???
F(x)= -1/4x^2+5/2x
og linjen m y=2x+1 skal være tangent kan det passe at det er stamfunktionen???
Skriv et svar til: stamfunktion
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
