Matematik

Grundtal

19. oktober 2006 af frede000 (Slettet)
Befolkningstallet i et land vokser med 1,8% om året. Det vokser altså eksponentielt. I 1920 var der 17 mill. indbyggere i landet.

a. Beregn grundtallet for den eksponentielle vækst.


Hvordan skal jeg gøre?

Brugbart svar (0)

Svar #1
19. oktober 2006 af ibibib (Slettet)

a=1+1,8%=1+0,018=1,018

Skriv et svar til: Grundtal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.