Matematik

Grænseværdi

20. oktober 2006 af Peri (Slettet)
Hvordan finder man grænseværdien, når h går mod nul, hvis man ved, at f(x)=3x-4 og x0=5?

Brugbart svar (0)

Svar #1
20. oktober 2006 af mathon

lim [f(xo+h)-f(xo)]/h =
h->0


lim [f(5+h)-f(5)]/h =
h->0

lim [3h+11-11]/h =
h->0

lim 3h/h =
h->0

lim 3h/h = 3
h->0

Skriv et svar til: Grænseværdi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.