Matematik
Valuta
21. oktober 2006 af
phr3ak (Slettet)
Jeg sidder her og roder med en opgave, men jeg kan simpelthen ikke huske formlen for udregningen af denne!
Opgaven spørger således: Hvad er kursen på Japanske yen set fra USA - og omvendt? Jeg har selvfølgelig kurserne fra Danmark som er udgangspunktet.
US-Dollar: 673
YEN:6
Jeg kan huske fra min folkeskoletid at jeg fik fikset mig en formel.. jeg har simpelthen ikke overskud til at rode med det på denne tid..
Opgaven spørger således: Hvad er kursen på Japanske yen set fra USA - og omvendt? Jeg har selvfølgelig kurserne fra Danmark som er udgangspunktet.
US-Dollar: 673
YEN:6
Jeg kan huske fra min folkeskoletid at jeg fik fikset mig en formel.. jeg har simpelthen ikke overskud til at rode med det på denne tid..
Svar #1
22. oktober 2006 af sigmund (Slettet)
Well, I'm in my English mood currently, so I will answer you in English.
You know that to 100 USD correspond 673 DKK, and that to 100 JPY correspond 6 DKK. We can say that
100 USD = 673 DKK and 100 JPY = 6 DKK.
If we divide these two 'equations' we get 1 USD/JPY = 673/6. Thus we conclude that 1 USD = 673/6 JPY.
I'm sure that the formula you came up with in elementary school would yield exactly the same result.
You know that to 100 USD correspond 673 DKK, and that to 100 JPY correspond 6 DKK. We can say that
100 USD = 673 DKK and 100 JPY = 6 DKK.
If we divide these two 'equations' we get 1 USD/JPY = 673/6. Thus we conclude that 1 USD = 673/6 JPY.
I'm sure that the formula you came up with in elementary school would yield exactly the same result.
Svar #2
22. oktober 2006 af sigmund (Slettet)
#1,
I just realised that the 'currently' in my opening sentence would be better placed after "I'm".
I just realised that the 'currently' in my opening sentence would be better placed after "I'm".
Svar #3
22. oktober 2006 af -Zeta- (Slettet)
...also known as "Lige Store Koefficienter-Metoden". :-)
Skriv et svar til: Valuta
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
