Matematik
Integrering
22. oktober 2006 af
vines (Slettet)
g(x)= ½ln((e^2x)-1)-x er stamfunktion til f(x)= 1/((e^2x)-1)
Hvordan viser jeg så at g'(x)=f(x) ???
Hvordan viser jeg så at g'(x)=f(x) ???
Svar #2
23. oktober 2006 af mathon
g(x)= 0.5ln((e^(2x)-1)-x
g'(x)=0.5*1/(e^(2x)-1)*(e^(2x)-1)'-1
gør selv færdig......
og husk 1 = (e^(2x)-1)/(e^(2x)-1)
g'(x)=0.5*1/(e^(2x)-1)*(e^(2x)-1)'-1
gør selv færdig......
og husk 1 = (e^(2x)-1)/(e^(2x)-1)
Svar #3
23. oktober 2006 af rockowitch (Slettet)
du kan gøre det på to måder enten ved at differenciere g(x) eller også kan du integrere f(x) jeg ville sige at det nemmeste var at bruge f(x)
også bruge dt/dx = osv
også bruge dt/dx = osv
Skriv et svar til: Integrering
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
