Matematik
differentation af cosinus...
23. februar 2004 af
220986 (Slettet)
Hej!
Jeg ville bare lige høre om:
f(x)= 7x * cos(x) differentieret giver:
f'(x)=7cos(x) - 7sin(x^2)
Håber på bekræftelse!
Jeg ville bare lige høre om:
f(x)= 7x * cos(x) differentieret giver:
f'(x)=7cos(x) - 7sin(x^2)
Håber på bekræftelse!
Svar #2
23. februar 2004 af And(en) (Slettet)
cos(x) differentieret giver bare
-sin(x)svaret bliver:
7cos(x) - 7x*sinx
formlen hedder:
(fg)'(x) = f'(x)*g(x)+f(x)*g'(x)
-sin(x)svaret bliver:
7cos(x) - 7x*sinx
formlen hedder:
(fg)'(x) = f'(x)*g(x)+f(x)*g'(x)
Skriv et svar til: differentation af cosinus...
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
