Matematik
a=dv/dt
23. oktober 2006 af
MacAalborg (Slettet)
Har en graf som hedder t (tid) som x-akse, og v (hastighed) som y-akse.
Acceleration a til tiden t er givet ved
a=dv/dt
1) Partiklens acceleration til tiden t=4?
Punktet ved t=4 hedder (4 ; 4,9)
Plz giv lidt hjælp her, ved at det er noget med at dv=v'(x)
Men kan ikke forstå det
Mvh Marc
Acceleration a til tiden t er givet ved
a=dv/dt
1) Partiklens acceleration til tiden t=4?
Punktet ved t=4 hedder (4 ; 4,9)
Plz giv lidt hjælp her, ved at det er noget med at dv=v'(x)
Men kan ikke forstå det
Mvh Marc
Svar #1
23. oktober 2006 af sigmund (Slettet)
Har du et udtryk for v? Hvis ikke, må du bare aflæse tangentens hældning i punktet.
Skriv et svar til: a=dv/dt
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
