Matematik
Hjælp
24. oktober 2006 af
Hans4444 (Slettet)
Hvordan vil I udregne denne:
I en ABC er |AC| = |BC| og længden af højden fra C til siden AB skal bestemmes, når:
|AC| = 9 og vinkel A = 50 grader
???
På forhånd tak.
I en ABC er |AC| = |BC| og længden af højden fra C til siden AB skal bestemmes, når:
|AC| = 9 og vinkel A = 50 grader
???
På forhånd tak.
Svar #1
24. oktober 2006 af dnadan (Slettet)
|AC|= |BC| = 9
Dvs.:
b= 9 og a= 9 og vinkel A =50 grader
Prøv du hellere med sinusrelationen...
Dvs.:
b= 9 og a= 9 og vinkel A =50 grader
Prøv du hellere med sinusrelationen...
Svar #4
24. oktober 2006 af Karina C (Slettet)
Hvilken slags trekant er det? retvinklet? retbenet, osv..?
Skriv et svar til: Hjælp
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
