Matematik
Bestem en forskrift
26. oktober 2006 af
3700-Line (Slettet)
Alkoholpromillen fås ved at dividere alkoholmængden med faktoren (0,55 * 65), når massen er 65kg.
Bestem en forskrift for promillen kaldet p- som funktion af tiden t efter indtagelse af 60g alkohol for en person på 65kg. (bestem a og b i p= a*t + b) Bestem promillen til t = 0. Bestem t for p = 0,5)
Nogen der kan hjælpe forstår hverken teksten eller opgaven.
Bestem en forskrift for promillen kaldet p- som funktion af tiden t efter indtagelse af 60g alkohol for en person på 65kg. (bestem a og b i p= a*t + b) Bestem promillen til t = 0. Bestem t for p = 0,5)
Nogen der kan hjælpe forstår hverken teksten eller opgaven.
Svar #1
26. oktober 2006 af Waterhouse (Slettet)
Hmm, tror du har glemt at skrive nogle oplysninger op, du skal vide noget om hvor hurtigt alkoholen forsvinder ud af kroppen.
Svar #2
26. oktober 2006 af 3700-Line (Slettet)
#1
Man indtager til tiden t=0 60g alkohol og din lever nedbryder alkoholen med 4g pr. time.
Man indtager til tiden t=0 60g alkohol og din lever nedbryder alkoholen med 4g pr. time.
Skriv et svar til: Bestem en forskrift
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
