Matematik
differentialkvotienter
26. oktober 2006 af
Ponine (Slettet)
Bestem en ligning for tangenten til grafen for f i (x0,f(x0)) når:
f(x)=kvadratrod x + 1/x + 2x - 3, x0 = 1.
Er ikke helt sikker på om jeg har lavet det rigtigt. Skal jeg bare sætte 1 ind på x0s plads og f(1) på f(x0)s plads og så bruge tangentens ligning ? Åh jeg tror ikke rigtig jeg forstår det. Please help me1
f(x)=kvadratrod x + 1/x + 2x - 3, x0 = 1.
Er ikke helt sikker på om jeg har lavet det rigtigt. Skal jeg bare sætte 1 ind på x0s plads og f(1) på f(x0)s plads og så bruge tangentens ligning ? Åh jeg tror ikke rigtig jeg forstår det. Please help me1
Svar #1
26. oktober 2006 af Ponine (Slettet)
ikke noget alligevel. satte mig ned og tænkte mig om så nu har jeg den hehe
Skriv et svar til: differentialkvotienter
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
