Fysik

SSO

27. oktober 2006 af kliim (Slettet)
Sidder og prøver at finde frem til hvordan formler "tæller" i en SSO? Man må skrive 15 sider brødtekst, men er der nogen der ved hvordan det er med formler. De kan fylde ret meget i fysik!


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. oktober 2006 af Dominik Hasek (Slettet)

Jeg ved det ikke, men de er som regel ganske large med om det fylder 15 eller 17 sider, sålænge det ikke bliver alt for meget. Prøv at spørg din fysiklærer hvad han/hun finder maksimalt inklusiv beregninger og formler.

Et generelt ``trick'' er at lægge noget af det mindre vigtige som bilag (eventuelt lange udregninger), hvis det fylder for meget.

Svar #2
27. oktober 2006 af kliim (Slettet)

Læreren har ikke været til megen hjælp :( Men tak for svaret. Jeg kan også se her http://studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=152072 at det lyder som om man faktisk tæller tegn og ikke sider. God idé at have de større udregninger som bilag!

:)

Brugbart svar (0)

Svar #3
27. oktober 2006 af bozack3 (Slettet)

Formler bliver ikke talt med :)

De femten sider er KUN tekst, altså tæller hverken tabeller eller forside eller indholdsfortegnelse med i regnestykket.

Men det er et godt råd at smide udregninger som bilag, da der jo altid vil være lidt forklaringer til sådan nogle som kan fylde.. :)

Brugbart svar (0)

Svar #4
28. oktober 2006 af Dominik Hasek (Slettet)

#3:
Centrale beregninger -- hvor det netop er fremgangsmåden, som er den vigtige -- skal naturligvis ikke vedlægges som bilag.

Ad 1)
En anden grund til at tunge beregninger med fordel kan vedlægges som bilag er, at de ofte vil gøre opgaven uoverskueligt og dermed mindre læsevenlig for lærer og censor.

Skriv et svar til: SSO

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.