Matematik

1Ligning

29. oktober 2006 af LiL-H (Slettet)
Hvordan løser jeg denne ligning:

--> 3y - 10y(2-5)-2(3y-4y) = 0

- Hvis jeg fortsætter:

3y - 20y + 50y - 6y + 8y = 0

35y = 0 ?

Brugbart svar (0)

Svar #1
29. oktober 2006 af Matkaj

korrekt og hvad skal man gange med 35 for at få 0?

Brugbart svar (0)

Svar #2
29. oktober 2006 af -Zeta- (Slettet)

Det er korrekt. y = 0

Svar #3
29. oktober 2006 af LiL-H (Slettet)

Er denne udregning så korrekt (vi skal nemlig skrive udregninger til vores løsninger):

3y - 10y(2-5)-2(3y-4y) = 0

3y - 20y + 50y - 6y + 8y = 0

35y = 0

35y/35 = 0/35

y = 0

?

Skriv et svar til: 1Ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.