Matematik
integral 2*e^2x+3 dx
29. oktober 2006 af
styrer (Slettet)
Det er en opgave fra eksamensættet maj 2000 opg 1b .. Jeg er gået helt i stå kan ikke regne den.. Håber der er nogen der kan hjælpe mig.. På forhånd tak
tror det er noget med 2/2*e.............????
tror det er noget med 2/2*e.............????
Svar #1
29. oktober 2006 af simon-b (Slettet)
S(2*e^(2x)+3)dx = S(2*e^(2x))dx + S(3)dx = 2*(1/2)*e^(2x) + 3x = e^(2x)+3x
Skriv et svar til: integral 2*e^2x+3 dx
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
