Matematik
blækregning.....
29. oktober 2006 af
afsharkizi (Slettet)
Hej
Er der nogen som kan hjælpe----
Kan ikke finde ud af det...
I opgaven står der ..
I en periode er der faldet 3,5 m sne.
Den lange 16 km lange pist er i gennemsnit 75 m bred.
Hvor mange kubikmeter sne er der faldet på pisten..
Hilsen avsarkizi
Er der nogen som kan hjælpe----
Kan ikke finde ud af det...
I opgaven står der ..
I en periode er der faldet 3,5 m sne.
Den lange 16 km lange pist er i gennemsnit 75 m bred.
Hvor mange kubikmeter sne er der faldet på pisten..
Hilsen avsarkizi
Svar #1
29. oktober 2006 af tanjaxD (Slettet)
Ehm, er ikke sikker, men det er vel bare bare det samme som at finde rumfanget af en kasse.
Først regner du de 16 km om til M.
Det bliver 16000 m
Så siger du bare: 16000 * 3,5 * 75 = 4.200.000 m3 sne
Først regner du de 16 km om til M.
Det bliver 16000 m
Så siger du bare: 16000 * 3,5 * 75 = 4.200.000 m3 sne
Svar #3
29. oktober 2006 af afsharkizi (Slettet)
En opgave til ved siden af hvis nogen kan hjælpe der står.
1 m3 nyfalden sne vejer ca. 100 kg
1 kg sne smelter 1 l vand
en familie Danmark bruger ca. 200 000 liter vand om året
Hvor mange familiers vandforbrug svarer den smeltede sne fra pisten til ???
1 m3 nyfalden sne vejer ca. 100 kg
1 kg sne smelter 1 l vand
en familie Danmark bruger ca. 200 000 liter vand om året
Hvor mange familiers vandforbrug svarer den smeltede sne fra pisten til ???
Svar #4
29. oktober 2006 af Sentinox (Slettet)
Du antager at 1l sne = 1l vand.
Dette er en tilnærmelse.
På 1m3 er der netop 1000l.
Regn herefter det søgte.
//Sentinox
Dette er en tilnærmelse.
På 1m3 er der netop 1000l.
Regn herefter det søgte.
//Sentinox
Skriv et svar til: blækregning.....
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
