Matematik
hvorfor??
30. oktober 2006 af
sofie_89 (Slettet)
Hejsa..
Vil egentlig bare spørge, hvordan det kan være at det bliver til
-(b^2)-4ac/4a = -d/4a
Hvor kommer -d ind henne? Forstår bare ikke lige helt, hvorfor den pludselig bliver en del af resultatet..
Vil egentlig bare spørge, hvordan det kan være at det bliver til
-(b^2)-4ac/4a = -d/4a
Hvor kommer -d ind henne? Forstår bare ikke lige helt, hvorfor den pludselig bliver en del af resultatet..
Svar #1
30. oktober 2006 af Matkaj
du har skrevet forkert op, mangler parentes.
b^2 - 4ac vælger man simpelthen bare at kalde for d.
b^2 - 4ac vælger man simpelthen bare at kalde for d.
Svar #2
30. oktober 2006 af sofie_89 (Slettet)
Hvad har jeg skrevet forkert op - manglende parentes?
Nårh.. som diskriminantformlen..
Nårh.. som diskriminantformlen..
Svar #3
30. oktober 2006 af mathon
jvf.
<span id="Thread1_lblSubject">bestem toppunkt!</span>
svar #3
er
d = b^2 -4ac per definition.
det forkerte
er
-(b^2)-4ac/4a = -d/4a
skal rettet
til
-(b^2-4ac)/4a = -d/4a
<span id="Thread1_lblSubject">bestem toppunkt!</span>
svar #3
er
d = b^2 -4ac per definition.
det forkerte
er
-(b^2)-4ac/4a = -d/4a
skal rettet
til
-(b^2-4ac)/4a = -d/4a
Skriv et svar til: hvorfor??
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
