Matematik
Målestiksforhold!
02. november 2006 af
ColaDrengen (Slettet)
Kondiruten som er 2 cm, 2,1 cm, 1,5 cm, 3,5 cm, 2,1 cm, 2 cm, 1,1 cm.
= 14,3 cm! ^
Den er tegnet i målestoksforholdet 1 : 40.000.
Hvor langt løber man på 2 runder?
Beder ik om resultat, men en konstruktion hvordan man kan lave den!
= 14,3 cm! ^
Den er tegnet i målestoksforholdet 1 : 40.000.
Hvor langt løber man på 2 runder?
Beder ik om resultat, men en konstruktion hvordan man kan lave den!
Svar #1
02. november 2006 af mathon
1 : 40.000
betyder:
1_cm på kortet er 40.000_cm = 0.400_km i virkeligheden.
kort udtrykt:
1_cm svarer til 0.4_km
betyder:
1_cm på kortet er 40.000_cm = 0.400_km i virkeligheden.
kort udtrykt:
1_cm svarer til 0.4_km
Svar #2
21. januar 2014 af FHSB (Slettet)
Nogle der kan give mig svar på den ovenstående opgave?
På forhånd tak!
På forhånd tak!
Skriv et svar til: Målestiksforhold!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
