Matematik
fs10 aflevering
02. november 2006 af
mm :) (Slettet)
Ved en 12-minutters test svømmer Anne 550 meter
Svømmetræneren forklarer, "Hvis du bruger træningsform 70/60 skal du svømme 0,113 * 550 m= 62 m i løbet af 70 skeunder og derefter holde hvil i 60 sekudere."
Træneren anbefaler Anne at begynde med et træningsprogram som består af 70/60 og 30/20. Dette program gentages 8 gange.
70/60= 70 sek. svømning- 60 sek. hvil - koefficient- 0,113
30/20= 30 sek. svømning- 20 sek. hvil - koefficient- 0,050
Der står at træningsformen skal gentages 8 gange.. men hvilket af dem skal regenes ud? 30/20'eren eller 70/60'eren? Eller skal hver af dem regnes ud 4 gange? :/
Kan nogen hjælpe? sidder virkelig fast.
Svømmetræneren forklarer, "Hvis du bruger træningsform 70/60 skal du svømme 0,113 * 550 m= 62 m i løbet af 70 skeunder og derefter holde hvil i 60 sekudere."
Træneren anbefaler Anne at begynde med et træningsprogram som består af 70/60 og 30/20. Dette program gentages 8 gange.
70/60= 70 sek. svømning- 60 sek. hvil - koefficient- 0,113
30/20= 30 sek. svømning- 20 sek. hvil - koefficient- 0,050
Der står at træningsformen skal gentages 8 gange.. men hvilket af dem skal regenes ud? 30/20'eren eller 70/60'eren? Eller skal hver af dem regnes ud 4 gange? :/
Kan nogen hjælpe? sidder virkelig fast.
Svar #1
03. november 2006 af Kemiersjov (Slettet)
Rent sproglig står der, at programmet består af: (70/60 OG 30/20). Det er hele programmet, der skal gentages 8 gange. (som du har skrevet teksten)
Håber det hjælper.
Håber det hjælper.
Skriv et svar til: fs10 aflevering
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
