Matematik

hjælp tak

03. november 2006 af Rixer (Slettet)

http://peecee.dk/?id=10303
opgave B

3x^4-5x^3+2x^2-7x-17 : x+1 = 3x^3

(3x^4+3x^3)

--------------------------------------

-8x^3 + 2x^2 - 7x- 17 : = 3x^3 - 8x^2

(-8x^3 - 8x^2)

-------------------------------------

10x^2-7x-17 : = 3x^3 - 8x^2 + 10x

(10x^2 + 10x)

-------------------------------------

-17x - 17 : = 3x^3 - 8x^2 + 10x - 17

(-17x-17)
---------------------------------------
0

Jeg er fandme dårlig til det her :(

Svar #1
04. november 2006 af Rixer (Slettet)

Hvad sker der for dette forum hvorfor for jeg ingen hjælp nu???

Brugbart svar (0)

Svar #2
04. november 2006 af hiat (Slettet)

#1
Slå koldt vand i blodet og husk at give folk en chance til at svare. De gør det trods alt frivilligt!

Svar #3
04. november 2006 af Rixer (Slettet)

d. 03-11-2006 kl. 23:17


Jeg vil gøre opmærksom på tidspunkt

Svar #4
04. november 2006 af Rixer (Slettet)

Jeg har oplevet hvor jeg er heinde hele dagen også skriver ingen...

Brugbart svar (0)

Svar #5
04. november 2006 af hiat (Slettet)

Og hvad så?
Hvis der ikke er nogen, der har lyst til at hjælpe dig, så er det bare ærgerligt (især når man tænker på, hvorfan du har opført dig tidligere i foraet).
Du har ikke krav på lektiehjælp :)

Svar #6
04. november 2006 af Rixer (Slettet)

Prøv og forstil dig at du har brug for hjælp eksempel lige nu også er der en der skriver den 22.november 2006 og du venter til den her dato er det ikke pænt latterligt.

Svar #7
04. november 2006 af Rixer (Slettet)

Prøv og hør her har du skal ikke skrive at jeg opfør mig dårligt... Jeg opfør mig ordenligt og det gør jeg altid... forstået..

Svar #8
04. november 2006 af Rixer (Slettet)

har du måske fået tilladse til det??

Svar #9
04. november 2006 af Rixer (Slettet)

Studi.dk - Din online lektieguide: http://www.Studi.dk Har du problemer med lektierne? Så kig forbi! Du kan downloade opgaver, spørge eksperterne i vores


Danmarks største portal for studerende! Lektiehjælp, opgaver, artikler, vejledninger og meget mere


hmm hvad er de reklamer for..

Brugbart svar (0)

Svar #10
04. november 2006 af hiat (Slettet)

Tja. Hvis du virkelig har brug for hjælp, så kan du _betale_ for lektiehjælp (en hjælpelærer fra gymnasiet eller uni).
Her på studieportalen foregår det i hvert fald frivilligt, så der er ingen, der SKAL hjælpe dig.
Selv hvis jeg kunne finde ud af matematik, har jeg mistet lysten til at hjælpe dig nu.

Mht. opførsel, så er det ikke god netikette at spamme sin egen tråd med indlæg for at få folk til at hjælpe.

Og nu skal jeg tilbage til lektierne (og det burde du også, i stedet for at hænge på studieportalen hele tiden).

Svar #11
04. november 2006 af Rixer (Slettet)

Jeg ved godt at du prøver at hjælpe.. men det er simpelthen ikke godt nok du

Svar #12
04. november 2006 af Rixer (Slettet)

1. så der er ingen, der SKAL hjælpe dig

Det bestemmer du eller hvad ??

2. hvis du ikke kan finde ud af matematik hvorfor skriver du i min tråd??

3. Jeg spammer ikke..

Hvis du kalder det for SPam LOooL

4. nej, igen bestemmer du ikke hvad jeg skal.. Jeg ved godt at du prøver og hjælpe det nytter ikke noget.. Jeg vil have hjælp med opgaverne...

Brugbart svar (0)

Svar #13
04. november 2006 af sigmund (Slettet)

Rixer,

Du siger, at du er "dårlig til det her", altså polynomiums division. Hvorfor siger du det? Din fremgangsmåde, og resultat, er da korrekt. Du skal bare øve dig på nogen opgaver, til det sidder på rygraden.

Svar #14
04. november 2006 af Rixer (Slettet)

Goddag hr. Sigmund det er fordi jeg troede at det var helt forkert vil du også se de andre resultater ??

Svar #15
04. november 2006 af Rixer (Slettet)

Opgave C

2x^4 - 1x^3-6x^2-2x+4 : x-2 = 2x^3

(2x^4 - 4x^3)
---------------------------------------------

3x^3 - 6x^2- 2x + 4 : = 2x^3 + 3x^2

(3x^3-6x^2)
--------------------------------------------

-2x +4 : = 2x^3 +3x^2 - 2

(-2x+4)

---------------------------------------------

0

Svar #16
04. november 2006 af Rixer (Slettet)



Opgave D

2x^4 + x^3 - 6x^2 - 2x +3 : 2x-3 = x^3

(2x^4 - 3x^3)

--------------------------------------------

4x^3 - 6x^2 - 2x + 3 : = x^3 + 2x^2

(4x^3 - 6x^2)
--------------------------------------------
-2x + 3 : = x^3 + 2x^2 - 1

(-2x+3)

--------------------------------------------

0

Svar #17
04. november 2006 af Rixer (Slettet)

Opgave E

4x^4 - 4 : 2x +2 = 2x^3

(4x^4 + 4x^3)

-----------------------------------------

-4x^3 - 4 : = 2x^3 - 2x^2

(-4x^3 - 4x^2)

-----------------------------------------

4x^2 - 4 : = 2x^3 - 2x^2 + 2x

(4x^2 + 4x)

-----------------------------------------

-4x-4 : = 2x^3 - 2x^2 + 2x -2

(-4x-4)
------------------------------------------
0

Brugbart svar (0)

Svar #18
04. november 2006 af sigmund (Slettet)

Alle resultater er korrekte. Det lader til, at du har styr på polynomiers division.

Svar #19
04. november 2006 af Rixer (Slettet)

tusind tak

Brugbart svar (0)

Svar #20
04. november 2006 af -Zeta- (Slettet)

Hej Fassos!

Forrige 1 2 Næste

Der er 21 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.