Matematik

moms

04. november 2006 af IIII (Slettet)
http://peecee.dk/?id=10406


1 og 2 er vel rigtig

hvor dan laver jeg 3 ??

Svar #1
04. november 2006 af IIII (Slettet)

første i 3

4616,00 * 20 / 100 = 923,2

anden i 3


923,2 * 25/100 = 230,8

i tredje 3

4616,00

Svar #2
04. november 2006 af IIII (Slettet)

ingen ??

Brugbart svar (0)

Svar #3
04. november 2006 af mathon

fragt inc. moms kr 517.50

fragt exc. moms: kr 517.50*0.80 = kr 414.00

fragtmoms: kr 517.50*0.20........kr 103.50


idet du husker, at momsen udgør 20% af beløbet MED moms og 25% af beløbet UDEN moms!

Svar #4
04. november 2006 af IIII (Slettet)

ok

Svar #5
04. november 2006 af IIII (Slettet)

jeg forstår dig ikke.. helt hvad gør du i tredje nr. 3 er forkert ved dig

Brugbart svar (0)

Svar #6
04. november 2006 af -Zeta- (Slettet)

#3.
Mon ikke der menes opgave 3 i øvelse 1?

Svar #7
04. november 2006 af IIII (Slettet)

du mener øvelse 3 i opgave 1

Svar #8
04. november 2006 af IIII (Slettet)

jeg vil gerne have hjælp til øvelse 1 hvad gør jeg??

Skriv et svar til: moms

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.