Matematik

isoler x.

04. november 2006 af bravery (Slettet)
er der nogen der kan hjælpe mig med, hvordan man løser denne opgave?

Isoler x i udtrykket 3+4x=ax+5. For hvilken værdi af a, kan det ikke lade sig gøre?


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. november 2006 af mathon

3+4x=ax+5

4x-ax=5-3

x(4-a)=2

x=2/(4-a)......

Skriv et svar til: isoler x.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.