Matematik

hjælp!!!

04. november 2006 af Amaana (Slettet)
Hej.

Jeg kan ikke finde ud af denne opgave, please hjælp.

For springhaler gælder, at deres vægt med god tilnærmelse er proportional med længden i 3. potens
a) Indfør passende betegnelser, og opskriv en formel, der angiver vægten af en springhale udtrykt ved længden.

Jeg ved ikke hvad jeg skal starte med at gøre. please hjælp!!

På forhånden mange tak

Brugbart svar (0)

Svar #1
04. november 2006 af Matkaj

Lad os kalde vægten for V og længden for L, så har vi indført passende variable.

Så får du at vide at V er proportional med L i 3. potens. Denne sammenhæng skal du oversætte til en formel.

Svar #2
04. november 2006 af Amaana (Slettet)

Bliver formlen sådan?
L= k*V^3
please hjælp igen

Svar #3
04. november 2006 af Amaana (Slettet)

Kan I hjælpe mig, please!. Jeg synes det her er svært.

Tak Matkaj. Vil du / I være søde og hjælpe mig en gange til.

Bliver formlen sådan?
L= k*V^3

Brugbart svar (0)

Svar #4
04. november 2006 af Matkaj

Du har lavet en formel hvor L er proportional med V i 3. potens.

Svar #5
04. november 2006 af Amaana (Slettet)

så bliver det V=k*L^3

tusind tak Matkaj

Skriv et svar til: hjælp!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.