Matematik
bestem den løsning..
05. november 2006 af
ASLAK (Slettet)
opgaven lyder:
Bestem den løsning til:
y``=(ln2)^2y
hvis graf går gennem linjeelementet (1,13/2;ln(2^5,5))
Jeg har selv gjort følgende:
Konstanten k er ln2, så den fuldstændige løsning er:
f(x)=c1e^ln2x+c2e^-ln2x
heri indsættes (1,13/2):
13/2= c1e^ln2*1+c2e^-ln2*1
13/2= c1(2)+c2(0,5)
og herfra kan jeg bare ikke komme videre...nogen forslag???
Bestem den løsning til:
y``=(ln2)^2y
hvis graf går gennem linjeelementet (1,13/2;ln(2^5,5))
Jeg har selv gjort følgende:
Konstanten k er ln2, så den fuldstændige løsning er:
f(x)=c1e^ln2x+c2e^-ln2x
heri indsættes (1,13/2):
13/2= c1e^ln2*1+c2e^-ln2*1
13/2= c1(2)+c2(0,5)
og herfra kan jeg bare ikke komme videre...nogen forslag???
Svar #1
06. november 2006 af ASLAK (Slettet)
EJJJ please ...er der virkelige ikke nogen der kan hjælpe mig med følgende opgave????????????
Skriv et svar til: bestem den løsning..
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
