Matematik
integral
05. november 2006 af
skallerup (Slettet)
hvad er integralet af 5x opløftet i (3/2) ???
Svar #1
05. november 2006 af dnadan (Slettet)
S 5x^(3/2) dx = 5 S x^(3/2) dx
benyt nu reglen:
S x^a dx = 1/(a+1)*x^(a+1)
benyt nu reglen:
S x^a dx = 1/(a+1)*x^(a+1)
Svar #2
05. november 2006 af skallerup (Slettet)
ja så det gir:
5 (1/2.5)x^2.5
hvad så?
intergralerne er fra 1 til 0 ???
5 (1/2.5)x^2.5
hvad så?
intergralerne er fra 1 til 0 ???
Svar #3
05. november 2006 af dnadan (Slettet)
5 (1/2.5)x^2.5 = 5/2.5x^(5/2) = 2x^(5/2)
Indsæt nu grænserne, hvor du husker på reglen:
a
S f(x) dx = F(a)-F(b)
b
Indsæt nu grænserne, hvor du husker på reglen:
a
S f(x) dx = F(a)-F(b)
b
Skriv et svar til: integral
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
