Matematik

Hældning?

06. november 2006 af p-forever (Slettet)
Jeg har to punkter y= - ½ og -1, men jeg skal brugeformlen for udregning af hældning af en ret linie..

Desværre er min hjerne koblet helt fra, selvom jeg burde vide dette :D

Brugbart svar (0)

Svar #1
06. november 2006 af -Zeta- (Slettet)

Kender du ikke andet?

Svar #2
06. november 2006 af p-forever (Slettet)

#1:

Funktionen er givet ved udtrykket:

f(x) = 1/x-5
Jeg skal bestemme hældningen for sekanten for f gennem punkterne (3,-½) og (4,-1)

Svar #3
06. november 2006 af p-forever (Slettet)

?

Brugbart svar (0)

Svar #4
06. november 2006 af filleellif (Slettet)

Hældning mellem to punkter. Den formel skulle meget gerne stå i din matematikbog.

Svar #5
06. november 2006 af p-forever (Slettet)

#4:


Jeg har desværre ikke bogen på mig. Derfor ville jeg spørge, om der var nogen der kunne fortælle mig den. :)

Brugbart svar (0)

Svar #6
06. november 2006 af -Zeta- (Slettet)

<u>y2 - y1</u> = a
x2 - x1

Brugbart svar (0)

Svar #7
06. november 2006 af -Zeta- (Slettet)

...Hvor at P1(x1,y1) og P2(x2,y2)

Skriv et svar til: Hældning?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.