Matematik

integrale

07. november 2006 af mobz (Slettet)
S (sinx)^2 * cosx dx=


Hvordan løses den? er helt lost

Brugbart svar (0)

Svar #1
07. november 2006 af Waterhouse (Slettet)

substitution, t=sinx, dt=cosx dx

Svar #2
07. november 2006 af mobz (Slettet)

Ja det er klar... tak for hjælpen

Skriv et svar til: integrale

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.